Lördagens månadstävling

Lördagen den 1 februari 2020 spelades den första Månadstävlingen under VT 2020.

Tolv elever deltog i tävlingen i två grupper. I varje grupp tävlade 6 elever. Vinnarna i varje grupp blev klara i den sista ronden efter en hård kamp emot de spelarna som kom på andra plats. Nykomlingarna Miron Pavletsov och Petrus Chamoun visade ett riktigt hård motstånd i kampen för första platsen i varje grupp. I grupp 1 kom Moa Orell på första plats med en enda poäng mer än tvåan Miron Pavletsov. I grupp 2 vann Alice Xiong och Petrus Chamoun över alla sina motståndare och Alice avgjorde kampen genom att vinna ett personligt möte.

Månadstävling 2 Februari

Foto: Erik Nilsson

Lördagen den 2 februari 2019 spelades den första Månadstävlingen under VT 2019. 
I bonde gruppen tävlade 8 elever: 1 Vit bonde, 3 Svarta bönder samt 4 elever från skolor (3 från S:ta Gertruds skola och 1 från Skallbergets skola). Vinnaren blev Boghos Manok som tränar i Svart bonde-gruppen. 
I Springare /Löpare – gruppen tävlade 10 elever: 3 Springare och 7 Löpare. Vinnaren blev Vincent Marlowe som tränar i Löpare-gruppen.

Mer om Månadstävlingar (Tryck här)

Månadstävling Lördag 2 februari

På Lördag den 2 februari är det månadstävling. Perfekt för dig som vill “prova på” att tävla i schack. Spellokal är vår klubblokal som ligger på Källgatan 9A.

Alla barn i VSKs träningsgrupper är välkomna. Ingen föranmälan. Anmälan på plats 9.40-9.55. Tävlingen startar 10.00 och är klar ca 12.00. Det kostar inget att vara med. En gratis läsk/festis till deltagarna. Biopresentkort till vinnaren, samt ett antal biopresentkort för utlottning.

För frågor eller mer information, kontakta Ashir Ioliev (ashirioliev@hotmail.com)

Alla Månadstävlingar VT 19 (Tryck här)