Bragdseger för tredjelaget mot Schack 78 i Uppsala!

När vi samlades idag på morgonen för gemensam avfärd till Uppsala väntade en svår uppgift i Div 2:2 rond 2 mot Schack 78 –  ett lag med en snittranking drygt 150 poäng högre än vårt lag. Trots detta var jag som lagledare hoppfull inför uppgiften då vi hade en spännande laguppställning kryddad med flera unga lovande spelare på stark frammarsch i sin schackliga utveckling. Tillslut blev det också en av dessa spelare som fick avgöra matchen. Vid ställningen 4-3 till vår favör så lyckades Rasmus Friebe med fin teknik konvertera ett tornslutspel till seger mot en motståndare med drygt 400 poäng högre ranking och därmed var vår seger med 5-3 i hamn! I laget deltog Björn Gillefalk, Martin Orell, Jonas Granath, Sture Tykoson, Mattias Stridh, Alice Xiong, Rasmus Friebe och Pontus Ivebrink.

De individuella resultaten hittar ni här: