Nov 252017
 

Passa på att komma och lära känna nya kompisar. Dagen är för alla nivåer, man får gärna ta med en tjejkompis som inte kan spela schack.

Plats: Västerås schackklubbs lokal på Källgatan 9a

Kostnad 60 kr (betalas på plats) och då ingår det lunch & fika.

Anmäl er senast söndagen den 3 december på mail eller sms till Sara Nilsson

Sara.nilsson@hallstahammar.se  eller 070-1709110

BILDER FRÅN FÖRRA ÅRET:


Foto: Sara Nilsson

 

 

 

 

Nov 062017
 

Lördagen den 16 december kl 10-15

Välkomna till en dag där vi tränar schack och har roligt tillsammans. Passa på att komma och lära känna nya kompisar. Dagen är för alla nivåer, man får gärna ta med en tjejkompis som inte kan spela schack.

Plats: Västerås schackklubbs lokal på Källgatan 9a

Kostnad 60 kr (betalas på plats) och då ingår det lunch & fika.

Anmäl er senast söndagen den 3 december på mail eller sms till Sara Nilsson:

Sara.nilsson@hallstahammar.se  eller 070-1709110

 

Höstlov

 Posted by  Okategoriserade
Okt 302017
 

Vecka 44 är det höstlov och det innebär att det inte är några ordinarie juniorträningar måndag,tisdag, onsdag eller torsdag.

Vi rekommendar spelsugna ungdomar att spela på nätet (tex www.chess.com) och/eller haka på seniorkvällen på torsdag med start 18.15. Nu på torsdag är det frågesportschack! Se även torsdagsprogrammet.

 

Sep 052017
 

Vill du stötta klubben? Vill du ha rabatt på ett antal restauranger, affärer, sportevenemang etc? Nu har du chansen att göra en bra affär och samtidigt se till så att klubben tjänar en slant! Klubben har 50 st häften med Restaurangchansen till salu.

Häftet kostar 240 kronor och de är snabbt intjänade. Du får 2 för priset av 1 på restauranger och upp till 50% rabatt på affärer och evenemang som är med i Restaurangchansen. Klubben får 120 kronor direkt till klubbkassan. Häftet gäller till nästa sommar, så du har gott om tid att utnyttja erbjudandena. Är du intresserad av att köpa ett häfte själv eller känner du någon som vill köpa ett? Hör av dig snarast till Gunilla (dagtid) på 021-12 36 16 eller mejla kansli@vasterasschack.se.

Mer information om t.ex. vilka restauranger som omfattas hittar du här.

Aug 292017
 

Andreas Backman och J-O Vatn håller tränarkurs i klubblokalen 15-16 september.
Det är en grundläggande kurs som ger färdigheter för att träna nybörjare, men utgör också en grund för fortsättningskurser. Du som är minst 13 år är välkommen att gå kursen. Föräldrar är mycket välkomna. Du behöver inte vara duktig på schack, men det är bra att kunna grunderna.

Du som känner att det skulle vara roligt att arbeta som tränare/hjälptränare, tveka inte! Klubben behöver hjälp på tränarsidan och det är både givande och meningsfullt att vara ungdomstränare.

För mer information, se inbjudan. Anmälan till Andreas Backman (0739-402900, backman_55@hotmail.com) senast 13 september.

Try it

 Posted by  Okategoriserade
Aug 042017
 

Uteschacket vid Try it Solid Park Arena

Try it, som är ett arrangemang där ungdomar får prova på olika aktiviteter på­går denna vecka och nästa på Solid Park Arena Västerås.
Schack är repre­sen­te­rat av Västerås Schack­klubb, närma­re bestämt av Filip Björkman och Alfons Emmoth, som lär ut schack med hjälp av vårt ute­schack­spel.
Vid mitt besök var inget schack­spelande igång, kanske beroende på mindre bra väder.