Västerås SK klubbmästerskap i weekend format

I höst kommer Västerås SK att arrangera ett klubbmästerskap där vi vill att så många av klubbens medlemmar som möjligt skall delta, gammal som ung, stormästare som nybörjare.
På lördagen kommer klubben att bjuda samtliga deltagare på en gemensam middag där schackliga, världsliga och filosofiska diskussioner kommer att kunna hållas. Högst troligt blir det även en hel del blixtspel.
För att så många som möjligt ska kunna vara med, även spelare som inte bor i Västerås, kommer klubbmästerskapet spelas i weekend format. Boende för långresta hoppas vi kunna ordna inom föreningen.

Plats: Klubblokalen på källgatan
Spelformat: Schweizerlottning, 6 ronder, betänketiden 20 minuter + 5 sekunder/drag/spelare för rond 1-2 samt 90 minuter + 30 sekunder/drag/spelare för ronderna 3-6.
Spelregler: FIDE:s regler och SSF:s tävlingsbestämmelser tillämpas. Turneringen är registrerad hos FIDE för rankingberäkning.
Priser: Vinnaren kommer att förevigas med inramad fotografi på väggen i klubblokalen. Något som vi vill ska bli tradition för turneringen. Utöver detta tittar vi på möjlighet för andra priser.

Datum:
Följande helger är förslagna, de som är intresserade av att deltaga kan fylla i vilka datum som de föredrar / kan spela.

Vilka datum föredrar du