Vårturneringen avslutad

Under torsdagen spelades sista ronden i vårturneringen. Rond 3-5 kommer ratingberäknas till den nya ratingen 1 maj. Rond 6 till 1 juni. Blir flera spelare som får nya rankingtal vilket är väldigt roligt.

Grupp A

I grupp A blev segraren Filip Björkman trots att han lämnade w.o. sista ronden. Andraplats blev Martin Orell följt av Gabriel Flykt på tredjeplats.

Resultat | Torsdagsprogram

Grupp B

Inför sista ronden i grupp B var det 3 spelare på samma poäng där 2 av spelarna skulle mötte varandra. I det mötet vann Simon Johansson mot Rasmus Friebe. Turneringen vanns dock av Stefan Carls som vann sista ronden på w.o. och hade bättre kvalitetspoäng. Simon Johansson kom på andraplats följt av Rasmus Friebe på tredjeplats.

Resultat | Torsdagsprogram

Då varken vinnaren i grupp A eller grupp B närvarande blev det ingen prisutdelning, utan den får vi ha på nästa tillfälle om 2 veckor (uppehåll på skärtorsdagen).

Foto: Christer Carmegren