Lättade restriktioner

I och med att restriktionerna lättas kommer vi göra några förändringar på klubben.

Deltagartaket tas bort

Vi har inte längre någon maxgräns hur många som får vara i lokalen.

Prova på oanmäld

Nya medlemmar kan komma att prova på utan att anmäla intresse. Givetvis får man fortfarande mejla om man har några frågor innan man kommer. Se sidan för träningsgrupper för att se när vi har träningstider eller vem man kan kontakta om du är intresserad av att bli medlem.

Föräldrar välkomna in

Föräldrar får återigen komma in i lokalen.

Torsdagsverksamheten

KM kommer fortsätta spela varannan vecka, men fler kan spela samtidigt vid behov. Vi kommer fortsätta att endast spela 1 parti/bord. Kan även passa på att nämna att man fortfarande ska stanna hemma vid minsta symptom.

Sista ronden i KM spelas 18 november och kommer bli följt utav en handikapp-turnering 25/11. Ingen föranmälan kommer krävas till handikapp-turneringen.