Andralaget upp i serieledning

Kretz mot Solna
Johan Kretz gav kvalitet för ett par bönder som han metodiskt buntade ihop motståndaren med.

Andralaget hade mönstrat starkaste manskapet för säsongen då det i dag vankades seriefinal mot SödraSASS. Vid toppborden var det viss ratingövervikt för Stockholmarna med sina två IM, men vi lyckades hålla dem stångna där medan vi bara tappade en remi på de fyra slutborden där vi var ratingfavoriter. Slutsiffrorna skrevs till hela 5½-2½ i vår favör efter en mycket gedigen insats! Därmed gick andralaget upp i serieledning i division I:Östra och blir det vinst mot Hässelby och Ervalla i de nästkommande ronderna väntar kval till Superettan.

I division II:3 tog tredjelaget en komfortabel seger mot Södertälje som tvingades lämna w.o. på sistabordet efter ett sent återbud.

Fjärdelaget åkte till Heby. Hemmalaget vann en hård match med 5-3 och toppar också division III:3 där de våra får rikta in sig på att greja nytt kontrakt.

I distriktsserien blev det oavgjort, 2-2,  i derbyt mellan VSK 5 och VSK 7 medan ynglingarna i VSK 8 (snittålder 10 år!) bortabesegrade Kungsör II med 1-3. Serien toppas av spellediga VSK 6.