Sommarlov!

Nu är det sommaröppehåll och vi får hoppas att alla får ha en bra corona-fri sommar. Vi hoppas på att fortsätta träningarna som vanligt nästa termin, men vi får se hur läget är med Covid-19 vid terminsstart.

Onlineturneringen för klubbmedlemmar som varit på torsdagar tar också sommaröppehåll.

Som tidigare meddelats av Sveriges Schackförbund kommer schack SM inte att gå under 2020 och Hälsingborg kommer att arrangera schack SM 2-11 juli 2021 istället.

Swedish Chess Team Battle kommer däremot att fortsätta på söndagar under sommaren. Då dem nya reglerna innebär att de 12 bästa poängplockarna tar poäng i division 1, så kommer vi bara att ställa upp med ett lag. Alla medlemmar är välkomna att spela för Västerås SK på söndagar.

Mer om Swedish Chess Team Battle kan läsas här.

De nya reglerna i Swedish Chess Team Battle kan läsas här.