Maj 052012
 

VSK vann samtliga klasser i Klubb-GP.

Vårdraget avslutade som vanligt U-Schacks GP-serie för säsongen.

Vårdraget vanns i lågstadiet av Philip Brander, Schack i Skolan, ensam på 6 poäng efter de 7 ronderna. I mellan­stadiet vann Alfons Emmoth, VSK, på kvalitets­poäng över Wenhan Zhou, Hedemora, trots förlust i inbördes mötet. Båda slutade på 6 poäng. Högstadiet, som spelade 5 ronder Berger, vanns av Teddie Ljunggren, Hedemora.

I GP vann Vincent Jablonski, VSK, lågstadie­klassen knappt före Santiago Grueso Cordoba, också VSK. Alfons Emmoth, VSK, vann överlägset mellanstadie­klassen och Teddie Ljunggren, Hedemora, vann högstadie­klassen där ledande Filip Sjödin, VSK, tyvärr inte kunde delta p.g.a. sjukdom.

I Klubb-GP vann Västerås Schackklubb samtliga tre klasser!

Resultat Vårdraget 2012: LågstadieMellanstadiet  Högstadiet
Resultat GP på U-Schacks
hemsida.