Vårturneringen har startat

I torsdags startade vårturningen, vilket lockade 24 spelare. Roligt att så många är med.

Turneringen delades upp i två grupper. Grupp A med 10 spelare och grupp B med 14 spelare.

Grupp A

I grupp A spelades 4 partier under torsdagen där Björn Gillefalk, Mattias Stridh, Pontus Ivebrink och Martin Orell vann sina partier. Alla resultat kan ses i länken nedan.  Partiet som återstår är mellan Pasqual Nuñez och Filip Björkman och kommer att spelas senare. Lottning för rond 2 kommer efter det partiet är spelat.

Grupp A Lottning och Resultat | Torsdagsprogram

Grupp B

I grupp B inledde Rasmus Friebe, Robert Granath, Stefan Carls, Vidar Zeidlitz och Ange Zeidlitz med vinster. Ett parti återstår mellan Kristian Svahn och Miki Fernlund och kommer att spelas senare. Lottning för rond 2 kommer efter det partiet är spelat.

Grupp B Lottning och Resultat | Torsdagsprogram

Foto: Christer Carmegren