Så gick det för klubbens lag i Allsvenskan säsongen 2021/2022!

Igår spelades sista ronden i Allsvenskan för våra samtliga fyra lag och 32 spelare från klubben deltog alltså i olika matcher som spelades i Södertälje, Ervalla och i vår egen klubblokal. Vi har under den här säsongen återigen visat prov på att vi är en Sveriges främsta klubbar både när det gäller elit och bredd. Samtliga lag lyckades med fina prestationer:

Lag I – Elitserien spelade mycket starkt under hela säsongen och avslutade sammandraget, som spelades fre-sön i Södertälje, med en oavgjord match och två vinster vilket resulterade i en hedrande bronsmedalj. Stort grattis till alla som spelade i laget!

Lag II – Superettan spelade parallellt med vårt förstalag i Södertälje. Efter förluster på fredagen och lördagen avslutades säsongen med en storstilad vinst vilket säkrade kontraktet för fortsatt spel i Superettan även under nästa säsong!

Lag III – Div 2:2 har spelat mycket övertygande under säsongen och lyckats vinna mot flera högre rankade lag. Laget var länge med i toppstriden, men starkt motstånd i form av två klubbar med lag med över 2000 i snittranking gjorde att den 3:e-plats laget slutade på också får anses som en mycket fin prestation.

Lag IV – Div 3:2 var också med och krigade i toppen av tabellen halvvägs in i serien. Laget förlorade tyvärr de avslutande ronderna och hamnade slutligen i mitten av tabellen. I bilden nedan ser ni en av våra unga lovande spelare Vidar Zeidlitz som precis påbörjat sitt parti i den avslutande ronden som spelades igår mot Uppsala ASS III i vår klubblokal.

Här kan ni se samtliga resultat och vilka som spelade i respektive lag.

Tack till alla som spelat under säsongen!