VSK III vann derbyt mot VASK med 6-2!

Idag spelade vi en viktig match i Div II:4 mot VASK. Det var väldigt trevligt att träffa VASK-gänget igen. En del av spelarna i vårt lag har själva varit medlemmar i deras klubb tidigare och många av oss har spelat mot dem många gånger tidigare. Vi lyckades få ihop ett mycket starkt lag med en genomsnittlig rating på 1930 och efter stabilt spel var slutsiffrorna 6-2 fastställda. I det vinnande laget spelade Björn Gillefalk, Filip Björkman, Zoran Gajic, Andreas Carlsson, Martin Orell, Jonas Granath, Peter Kruuse och Åke Nurmi. Resultaten per bord hittar ni här:

Vi hade turen att få en bortamatch i Västerås och i nästa rond väntar spel hemma mot SSK Hammarö hemma sön 5/2. Efter tre raka vinster och bra partipoäng är vi fulla av tillförsikt att vara med och kriga om att vinna Div 2 och ta klivet upp mot Div 1.