Vårturneringen – Rond 3

I torsdags spelades tredje ronden i vårturneringen.

Grupp A

I grupp A är Anders Eriksson i fortsatt ensam ledning med 3/3 poäng efter att ha vunnit mot Karl Magnusson. På andraplats en poäng efter är Filip Björkman som vann mot Peter Kruuse. Ett parti återstår i tredje ronden mellan Stefan Carls och Anders Lundbäck där vinnaren kommer att komma upp till Filips poäng på andraplatsen. Lottning till rond 4 kommer när det partiet är färdigspelat.

Grupp B

I grupp B var det ett toppmöte mellan Robert Granath och Zilgme Eglite och det partiet slutade remi. Samtidigt vann Simon Johansson mot Rasmus Friebe där Simon låg en halv poäng efter ledningen inför ronden. Det gör att det är tredelad ledning med Robert, Zilgme och Simon med 2,5 poäng. Ett parti är uppskjutet och spelas innan fjärde ronden lottas.


foto: Christer Carmegren

Lottning och Resultat: Grupp A | Grupp B | torsdagsprogram