Nya träningstider

Vi har fått angenäma problem i höst i form av en anstorm­ning av barn till våra träningar. Därför har vi beslutat att göra om våra tränings­tider i klubb­lokalen och dela upp varje dag i två pass från och med nästa termin (januari).

Barnen delas upp in i grupper efter spel­styrka och kunskap, allt för att de ska få så jämnt motstånd som möjligt. Vi utgår från vårt tränings­material Learning Chess som är indelat i stegen bonde, springare, löpare, torn, dam och kung.

Precis som tidigare är måndag och onsdag vikt för de mindre rutinerade juniorerna men i två pass 17.00-18.15 respektive 18.30-20.00.
Rutinerade juniorer behåller ett tisdags­pass 18.30-20.00 men dessutom tillkommer ett torsdags­pass 17-18.15. Det under­lättar för rutinerade juniorer att delta i senior­verksam­heten, det är bara att stanna kvar en kvart på torsdagen och delta med seniorerna 18.30- c:a 20.

Ett informationsblad med aktuella tider har delats ut till föräldrarna.