jan 142018
 

Två av våra lag var i elden idag i allsvenskan.
VSK 2 befäste ledningen i div. I Ö genom att hemma besegra SS 4 Springare med säkra 6-2.
Laget är ensamt om att ha full poäng efter fyra omgångar.
Andreas Backman, Love Janse, Anders Ylönen, Alfons Emmoth och Björn Gillefalk vann samtliga mot lägre rankade motståndare. Erik Norberg och Johan Kretz remiserade mot ungefär likvärdiga motståndare medan Anders Eriksson förlorade mot Andrei Kovalov med ranking 2505.

VSK 3 vann sin första match för säsongen vilket innebar att man bytte plats med motståndarna Västra Mälardalens Schackallians i botten av tabellen för div.II:2. Matchen slutade 4½-3½ i VSK:s favör.
Fullpoängarna i vårt lag var de enda deltagande tjejerna nämligen Margo Zarytovskaya och Eirini Gkoutioudi. Peter Kruuse, Christopher Jernberg, Åke Nurmi, Kai Pyhälahti och John Svensson spelade remi.

Allsvenska resultatsystemet