SWEDISH CHESS TEAM BATTLES OMGÅNG 4

I söndags spelades fjärde omgången av Swedish Chess Team Battle.

I division 1 kom förstalaget på en 5-e plats. Bästa poängplockare blev Erik Norberg, Ludvig Carlsson och Johan Norberg. Alla resultatet i omgången kan ses här.

I division 4 kom andralaget på en 1-a plats. Bästa poängplockare blev Karl Magnusson, Filip Björkman och Andreas Backman. Alla resultat i omgången kan ses här.

På söndag spelas femte och sista omgången för säsongen. Förstalaget ligger på femte plats i serien och det ser ut som att det är möjligt att gå upp eller ner en placering beroende på hur det går sista omgången. Det finns inga teoretiska chanser för oss att åka ur div 1, så det ser ut som att vi kommer spela där även nästa säsong. Alla är välkomna att spela på söndag. Länk till anmälan hittar ni under fliken ”Aktuella inbjudningar”.

Andralaget leder serien och har vunnit alla omgångar, utom en där vi kom tvåa. Då det är de två högst placerade lagen som går upp till nästa division är det klart att vi och Ervalla SS kommer att gå upp och högst troligt kommer vi även vinna serien.

Ställningen i serien kan ses nedan: