Skol-SM efter två dagar

Margo_ZMed 6 av 8 ronder avklarade i grupp A-E och 8 av 11 i grupp F-I börjar några favoriter utkristal­liseras. Klaraste favoriten är Hugo Wernberg i grupp H med 24/24. Hugo leder med tre poäng och har redan vunnit över spelarna på platserna 2-4.
I grupp A och B leder Joar Ölund respektive Martin Jogstad med en poäng och bägge har redan mött tvåan och trean så här ska mycket till för att någon annan än dessa två ska ta var sin titel.
I grupp G leder Arvin Rasti med en poäng före en trio där Christopher Jernberg Västerås SK ingår. Eftersom Arvin redan mött platserna 2-5 får han gälla som favorit.
I övriga grupper är det ganska jämnt i toppen och ingen solklar segerfavorit.

De VSK:are som har största chansen till seger är Ludvig Carlsson klass E och Margo Zarytovskaya grupp F. Ludvig har samma poäng som ledaren Hampus Sörensen och de båda har redan mötts med remi som resultat, så det blir nog en ”målskillnadsaffär”.
Margo leder grupp F med 22/24 samma poäng som tvåan och trean men bättre särskiljning. Eftersom alla i topptrion redan mötts lutar det mot att det även här blir en särskiljningsaffär om segern.

Ställning