Skol-SM efter två dagar

Årets Skol-SM i Lindesberg inleddes trevande av favoriten i klass C, Santi som förlorade första partiet mot en klart lägre rankad spelare men efter det har Santi radat upp fem raka vinster och är nu på tredje plats ½ poäng efter ledande Anna Cramling som han ännu inte mött.
I klass B hade Alfons chansen att gå upp i ledningen då han såg ut att ha kopplat ett grepp på Daniel Johnson SSK Hammarö i dagens sista rond, men Daniel lyckades slingra sig ur greppet och i stället vinna partiet. Det var Alfons första förlust på de sex partierna och chansen att vinna klassen är nog borta men han är definitivt med i medaljstriden.
I klass D förlorade rankingfavoriten Ludvig mot ledande Gabriel Nguyen Linköping i rond 3 men trots det är båda med i en kvartett som leder på 5 poäng där den stora överraskningen är Benjamin som hittills är obesegrad och var en av de två som luggade Gabriel på ½ poäng idag.
I klass E förlorade Margo i rond 2 och har därefter tappat en poäng via två remier så avståndet till ledande Philp Sandberg är nog för stort men Margo kan blanda sig i medaljstriden vid vinster i morgondagens partier.
I klass F har Christopher gått starkt och är obesegrad efter 8 ronder. Han möter i morgondagens första rond ledande Joar Östlund och i händelse av vinst har Christopher stora segerchanser i klassen.
I klass H har Thomas Zahn gått strålande med fem raka vinster efter ett par förluster i början. Han är med i gäng på fyra spelare som jagar ledande Edvin Trost.
Den spännande upplösningen i morgon kan följas via:
Livesändning || Resultat || Bilder Lars OA Hedlund