mar 112018
 

Christopher 8:a i Miniorklassen.
Foto: Lars OA Hedlund

Snabbschack-SM för knattar och miniorer spe­lades igår i Stockholm.
I knatteklassen var Vidar Zeidlitz ende deltagare från VSK. Vidar vann fyra och förlorade fyra par­tier och hamnade på plats 52 strax under mit­ten av startfältet. Tävlingen vanns av Sebastian Gerdes Trojanska Hästen som enbart släppte en remi på de åtta partierna.

I Miniorklassen var det stenhårt i toppen mellan ett antal starka spelare. De fem första spelarna tog samtliga 21 poäng. Särskiljningen visade att Arvin Rasti Örgryte SK segrade. Strax efter topp­kvintetten kom Christopher Jernberg VSK på 20 poäng och åttonde plats. Oscar Håkon­sen-Larsen blev 27:a på 17 poäng, Thomas Zahn 35:a också 17 poäng, Ange Zeidlitz 48:a 15 poäng och Samuel Olsson 49:a också 15 poäng.

Resultat Snabbschack-SM:  Knattar || Miniorer